Kuninkaallista loistoa ja arvovieraita 1.6.2017 Helsingissä

Kuninkaallisille arvovieraille pääsee vilkuttamaan kesäkuun ensimmäisenä päivänä Helsingissä

Pahvikruunuja askartelemaan, mars!

Pahvit ja kimalteet esille ja kruunuja askartelemaan, sillä torstaina 1.6.2017 Helsinkiin saapuu kuninkaallista loistoa. Pohjoismaiden hallitsijat sekä Islannin presidenttipari saapuvat juhlistamaan satavuotiasta Suomea ja pienille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus päästä vilkuttamaan vieraille. Kuninkaalliset vieraat ovat tunnetusti arvostaneet erityisesti pieniä vilkuttajia ja ovatkin usein huomioineet heitä tilaisuuksissa hienosti.
Arvovieraita pääsee bongailemaan klo 10.30 alkavassa seremoniassa Presidentinlinnan edessä sekä tämän jälkeen noin klo 11.20 Presidentinlinnan ja Kaupungintalon välissä, jolloin arvovieraiden on määrä siirtyä jalan sään salliessa lounalle Kaupungintalolle.

Saapumisohjeita tilaisuuteen sekä tarkempi aikataulu löytyy Presidentin kanslian sivuilta




Samaan aikaan Kauppatorin valtaa myös Koko Suomi tanssii-tapahtuma, jossa riittää katsottavaa ja ihmeteltävää. Tilaisuudessa on mukana noin sata tanssijaa, mutta yleisön toivotaan liittyvän mukaan tanssiin, jota myös päivän arvovieraat pääsevät seuraamaan kaupungintalolta. Yleisön toivotaan saapuvan paikalle klo 11, tanssihetki alkaa klo 11.50.

Lisätietoa Koko Suomi tanssii-tapahtumasta



Myös Espan lavan avajaisia vietetään kesäkuun ensimmäisenä päivänä klo 16.30 alkaen.
Lisätietoja Espan lavan avajaisista


Lisätietoja Espan lavan kesän ohjelmistosta



Puuttuuko listalta joku tapahtuma? Vinkkaa siitä muillekin kommenttina tähän tai sähköpostilla helsinginkattojenalla@gmail.com

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit